कीर्तन की है रात लिरिक्स | kirtan ki hai raat lyrics

kirtan ki hai raat lyrics

कीर्तन की है रात,
बाबा आज थाने आणो है,
थाने कोल निभानो है,
कीर्तन की है रात !!

दरबार साँवरिया,
ऐसो सज्यो प्यारो,
दयालु आपको,
सेवा में साँवरिया,
सगला खड़ा डीके,
हुकुम बस आपको,
सेवा में थारी,
सेवा में थारी,
म्हाने आज बिछ जाणो है,
थाने कोल निभानो है,
कीर्तन की है रात !!

कीर्तन की है तैयारी,
कीर्तन करा जमकर,
प्रभु क्यूँ देर करो,
वादों थारो दाता,
कीर्तन में आणे को,
घणी क्यूँ देर करो,
भजना सू थाणे,
भजना सू थाणे,
ओ बाबा आज रिझाणो है,
थाने कोल निभानो है,
कीर्तन की है रात !!

जो कुछ बण्यो म्हासु,
अर्पण प्रभु सारो,
प्रभु स्वीकार करो,
नादान सू गलती,
होती ही आई है,
प्रभु मत ध्यान धरो,
“नंदू” साँवरिया,
“नंदू” साँवरिया,
थारो दास पुराणो है,
थाने कोल निभानो है,
कीर्तन की है रात !!

कीर्तन की है रात,
बाबा आज थाने आणो है,
थाने कोल निभानो है,
कीर्तन की है रात !!

kirtan ki hai raat lyrics in english

Keertan ki hai raat,
Baba aaj thane aano hai,
Thane kol nibhano hai,
Keertan ki hai raat!!

Darbaar Saawariya,
Aiso sajyo pyaro,
Dayalu aapko,
Seva mein Saawariya,
Sagla khada dike,
Hukum bas aapko,
Seva mein thari,
Seva mein thari,
Mhane aaj bich jaano hai,
Thane kol nibhano hai,
Keertan ki hai raat!!

Keertan ki hai taiyari,
Keertan kara jamkar,
Prabhu kyu der karo,
Waadon tharo daata,
Keertan mein aane ko,
Ghanni kyu der karo,
Bhana su thane,
Bhana su thane,
O Baba aaj rijhano hai,
Thane kol nibhano hai,
Keertan ki hai raat!!

Jo kuch banyu mhansu,
Arpan Prabhu saaro,
Prabhu sveekar karo,
Naadaan su galti,
Hoti hi aayi hai,
Prabhu mat dhyan dharo,
“Nandu” Saawariya,
“Nandu” Saawariya,
Tharo daas puraano hai,
Thane kol nibhano hai,
Keertan ki hai raat!!

Keertan ki hai raat,
Baba aaj thane aano hai,
Thane kol nibhano hai,
Keertan ki hai raat!!

Scroll to Top